Nederlandse cricketcoach Ryan Campbell op intensive care na hartaanval

Image source - Pexels.com


Ryan Campbell. Foto: KNCB

De coach van het Nederlands cricketteam heeft tijdens een familievakantie in Groot-Brittannië een hartaanval gekregen en wordt behandeld op de intensive care in een Londens ziekenhuis.

De Australische Ryan Campbell, 50, is sinds 2017 coach en was net terug uit Nieuw-Zeeland met het Nederlands team in het kader van de Super League Series.

Campbell was blijkbaar in een speeltuin met zijn kinderen toen hij instortte.

De Nederlandse cricketbond KNCB heeft in een verklaring gezegd dat de hele cricketgemeenschap in shock is. ‘Namens de KNCB willen we onze oprechte gedachten overbrengen aan Ryan, Leontina en familie en hopen dat Ryan volledig en spoedig herstelt’, aldus de vereniging.

Campbell, eerder dit jaar geïnterviewd door Dutch News, heeft de cricketopstelling van deze zomer beschreven als de beste in de Nederlandse cricketgeschiedenis. West-Indië, Engeland en Pakistan komen de komende maanden allemaal naar Nederland.

Campbells hartaanval komt slechts een paar weken nadat de Australische cricketlegende Shane Warne stierf aan een vermoedelijke hartaanval tijdens een vakantie in Thailand.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?