Beste VPN’s voor Nederland (Holland) in 2022

Beste VPN's voor Nederland (Holland) in 2022
Image source - Pexels.com


We raden aan om een ​​Virtual Private Network (VPN) te gebruiken terwijl je in Nederland verbonden bent met internet, ongeacht of je daar tijdelijk of permanent bent.

Naast het beschermen van uw online privacy, biedt een VPN een aantal andere voordelen. Met een VPN kun je veilig toegang krijgen tot sites die anders niet beschikbaar zijn in Nederland als je van streaming media houdt. Met een VPN heb je bijvoorbeeld toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek terwijl je op vakantie bent in Nederland. Bovendien, omdat onze suggesties servers in Nederland hebben, kun je in het buitenland toegang krijgen tot Nederlandse diensten, zoals NPO, Ziggo Go en KIJK-programmering.

Naast het deblokkeren van inhoud, biedt een VPN verbeterde beveiliging en privacy. Het versleutelt uw websiteverkeer, waardoor ISP’s en andere partijen uw activiteit niet kunnen volgen. Vanwege de wetgeving op het gebied van gegevensbewaring van de Europese Unie is dit in Nederland essentieel. Met een VPN kun je privé en veilig torrents en Kodi gebruiken. Bovendien, als je openbare wifi gebruikt, wat onvermijdelijk is tijdens het reizen of onderweg, zal een VPN voorkomen dat hackers je gegevens stelen.

Als je alleen tijd hebt om een ​​samenvatting te lezen, dan is hier onze lijst met de beste VPN’s van Nederland:

  1. NordVPN is onze favoriete VPN. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In Nederland staan ​​meer dan 200 servers. Een nulregistratiebeleid met uitzonderlijke privacy- en beveiligingsfuncties.
  2. Surfhaai is de beste budget-VPN voor Nederland. Eenvoudig te gebruiken. Uitstekende toepassingen voor alle platforms. Krachtige beveiligingsmaatregelen maken een onbeperkt aantal verbindingen mogelijk. Functies met Netflix.
  3. ExpressVPN heeft honderden servers in Nederland. De meeste websites en services met geografische beperkingen zijn gedeblokkeerd. Sterke privacy- en beveiligingsmogelijkheden. 30-dagen geld terug garantie.
  4. CyberGhost‘s servers zijn ideaal voor het streamen van media en het downloaden van bestanden met hoge snelheden. Uitstekende waarde en bruikbaarheid.
  5. IPVanish is ideaal voor Kodi-gebruikers en degenen die het hoogste niveau van privacy nodig hebben. Toepassingen voor alle platforms.
  6. PrivateVPN is een recentere dienst met een groeiend netwerk. Toenemend in populariteit vanwege de uitzonderlijke deblokkeringsmogelijkheden en ongelooflijke snelheden.
    Hotspot Shield is een in de VS gevestigde provider met superieure apps, servers in meer dan 80 landen en het ultrasnelle Catapult Hydra-streamingprotocol.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?