Beste VPN Mac – Nederlandse Tijd

Image source - Pexels.com


VPN’s worden essentieel voor Mac-gebruikers die waarde hechten aan hun privacy en online vrijheid of die toegang willen hebben tot inhoud die regiogebonden is.

Een VPN versleutelt al het internetverkeer van een apparaat en leidt het door een server op de door jou gekozen locatie. In dit artikel worden de beste VPN’s voor Mac-gebruikers in het algemeen onderzocht. Dit geeft aan dat ze geschikt zijn voor het omzeilen van censuur, het beveiligen van openbare wifi, het deblokkeren van regio-vergrendelde websites (Netflix, BBC, Amazon Prime Video, etc.) en apps, torrenting en het gebruik van Kodi. Ze zijn compatibel met alle Macbook-, Macbook Air-, Macbook Retina- en Macbook Pro-modellen. Alle oudere macOS-versies moeten worden ondersteund.

We zullen dieper ingaan op de details van de beste VPN’s voor Mac in 2022, maar hier is een kort overzicht:

  • NordVPN Onze aanbeveling voor macOS-gebruikers. Enorm servernetwerk om ervoor te zorgen dat er altijd een snelle server beschikbaar is. Geeft toegang tot Netflix en andere streamingdiensten. Er worden geen logboeken en robuuste beveiliging geboden. Inbegrepen is een 30 dagen geld-terug-garantie.
  • Surfhaai Beste budget-VPN. Een formidabele alleskunner met veilige, betrouwbare verbindingen, een no-logging-beleid en superieure deblokkeringscapaciteit. Stelt geen verbindingslimiet in.
  • ExpressVPN Uitstekende beveiliging, uitzonderlijke verbindingssnelheden en deblokkeert de meeste streamingsites zoals Netflix. Maakt tunnelsegmentatie per toepassing mogelijk. 30 dagen geld-terug-garantie inbegrepen.
  • CyberGhost Budgetvriendelijke, beginnersvriendelijke applicaties. Deblokkeer Netflix met behoud van de privacy van je verbinding.
  • IPVanish is een Torrent-vriendelijke VPN-service met hoge internetsnelheden en robuuste beveiliging. Populair onder Kodi-gebruikers.
  • PrivateVPN Een minder bekende optie die beter presteert dan zijn concurrenten op het gebied van snelheid, beveiliging en de mogelijkheid om Netflix en andere streamingsites te deblokkeren.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?