Baudet spreekt zich uit tegen ‘nepvaccins’ tijdens protest tegen coronamaatregelen

Image source - Pexels.com


Forum voor Demoractie-fractieleider Thierry Baudet kwam zondagmiddag tijdens een protest op de Dam in opstand tegen het coronavirusbeleid van de overheid.

“In november gaan we allemaal weer in lockdown. Valse vaccins werken op geen enkele afstand”, zei de fractieleider.

Onder het motto ‘Samen voor Nederland’ verzamelden de demonstranten zich op de Dam. Ze waren te horen schreeuwen “liefde, vrijheid, geen dictatuur”. “Ik ben hier niet alleen omdat ik tegen het coronavirusbeleid ben, maar ze proberen onze volledige vrijheid af te nemen”, zei de demonstrant tegen Het Parool.

“Als ik mijn QR-code moet scannen om toegang te krijgen, voel ik me niet vrij”, vertelde een andere demonstrant aan AT5.

“Het is fantastisch om hier te zijn”, zei Baudet. “Zoveel mensen in Nederland verzetten zich tegen het onrecht, de discriminatie en de dictatuur die op ons afkomt.”

Zo’n tienduizend demonstranten verlieten aanvankelijk om 12.00 uur de Dam voor een wandeling van zeven kilometer door de hoofdstad. De eerste demonstranten keerden rond 15:15 uur terug op de Dam

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?