Wat te doen in Duitsland?

Image source - Pexels.com


Expats die in Nederland wonen, zullen zeker alles willen zien wat het land te bieden heeft. Degenen met crypto-investeringen willen misschien geld controleren met de Chainlink (LINK) koers voordat ze een vakantie plannen; Ze realiseren zich misschien dat ze extra geld op hun bankrekeningen hebben staan. Dit betekent dat u voor een langere vakantie wat verder weg kunt gaan.

Ga dus over de Nederlandse grenzen heen! Duitsland is dichtbij en biedt tal van toeristische attracties en all-inclusive vakanties. En u zult blij zijn te weten dat u uw bitcoin-portemonnee op veel Duitse vakantielocaties kunt gebruiken.

Rothenburg ob der Tauber

De oude binnenstad van Rothenburg ob der Tauber is een van de mooiste plekken van Duitsland. Deze middeleeuwse stad is het paradepaardje van de regio Franken. U kunt een wandeling van vier kilometer over de oude stadsmuur maken en genieten van de pittoreske straatjes en oude gebouwen die Rothenburg ob der Tauber zo geliefd maken.

Neuschwanstein kasteel

Kasteel Neuschwanstein wordt vaak beschreven als een scène uit een sprookje. Het kasteel is wereldberoemd om zijn uitzonderlijke ligging en romantische bouwstijl. Kasteel Neuschwanstein ligt in het zuiden van Duitsland, niet ver van de Oostenrijkse grens. Het is al jaren een van de beroemdste bezienswaardigheden van Duitsland en mogelijk het meest gefotografeerde bouwwerk van het land. Terwijl je daar bent, kun je naar het kasteel lopen of genieten van het uitzicht vanaf de bergen.

Kasteel van Heidelberg

Naast Neuschwanstein mag het kasteel van Heidelberg niet worden gemist. Dit kasteel is niet helemaal intact, maar de 14e-eeuwse structuur is nog steeds prachtig om te zien. De torens, de grachten en de kerk zijn fascinerend om te zien. Kasteel Heidelberg ligt niet ver van Mannheim en is de vierde meest populaire attractie in Duitsland.

Brandenburger Tor

De Brandenburger Tor is een hoogtepunt van Berlijn. Deze poort werd gebouwd in de 18e eeuw en is de enige in zijn soort die nog overeind staat. Deelnemers aan de Marathon van Berlijn rennen er zelfs doorheen. Gelukkig kunnen toeristen passeren zonder 42 kilometer te rennen.

Dom van Keulen

Keulen, Duitsland is de thuisbasis van de Dom, een meesterwerk van gotische architectuur. Bezoekers kunnen de 150 meter hoge toren beklimmen voor een fantastisch uitzicht over de hele stad. Het is echter bijna onmogelijk om de hele kathedraal op een foto te krijgen.

En als je de kathedraal in de winter bezoekt, is de kerstmarkt een absolute must-see.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?