S10 zegt tevreden te zijn met 11e plaats op Eurovisie Songfestival

Image source - Pexels.com


Zangeres S10, die Nederland zaterdag vertegenwoordigde op Eurovisie Songfestival in Turijn, Italië, zei tevreden te zijn met de 11e plaats. Ze gaf de beste prestatie van haar leven tot nu toe, zei ze volgens de NOS.

De zangeres grapte dat ze vanwege haar naam “er graag een kwijt had willen raken”, wat betekent dat het leuk zou zijn geweest om in de top 10 te komen. “Ik heb het echter zo leuk gehad”, zei ze.

Ruim 3 miljoen Nederlandse kijkers stemden af ​​op de songfestivalfinale. Het optreden van S10 deed het vooral goed bij professionele jury’s, die volgens de NOS de meeste punten aan de Nederlandse zanger gaven, afgezien van de Griekse inzending. Als gastland kende Italië haar prestaties alle 12 punten toe. “Dat heeft me veel goeds gedaan”, zei ze na het optreden tegen de pers.

De 21-jarige Nederlandse zangeres zong het nummer “De Diepte”. Nederland kreeg in totaal 171 punten. Oekraïne werd eerste met 631 punten.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?