Pre-pandemische sfeer terug op Koningsdag festivals

Image source - Pexels.com


Festivalbezoekers beleefden deze Koningsdag als “gewoon” na twee edities van het coronavirus, aldus een woordvoerder van het Kingsland-festival. Kingsland organiseerde festivals op verschillende plaatsen in het land, waaronder Rotterdam, Amsterdam en Groningen. “Je merkt dat iedereen het gemist heeft. Het was heel gezellig”, aldus een woordvoerder.

Prins Floris was een van de dj’s op het festival in Amsterdam. Ook Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Kris Kross Amsterdam traden op. Maar volgens de woordvoerster zal Kingsland het festival als een succes beschouwen “als het record voor knuffelen wordt behaald. Als we zien dat iedereen er zo van genoten heeft, is het voor ons compleet.”

Koningsdag 538 was ook “één groot feest” op het Chasseveld in Breda, aldus een woordvoerster van Radio 538. Volgens de woordvoerder hebben de 40.000 bezoekers, de dj’s en de artiest het “los gaan” enorm gemist. 538 King’s Day’s line-up omvatte Afrojack, Snollebollekes, Davina Michelle en Becky Hill. Ook was er een verrassingsoptreden van DJ Hardwell.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?