Lowlands tickets zijn binnen 30 minuten uitverkocht

Image source - Pexels.com


Kaarten voor muziekfestival Lowlands waren vanochtend binnen een half uur na de start uitverkocht, meldt de NOS. Het driedaagse festival, een van de grootste van Nederland, ging in 2020 en 2021 niet door vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Tickets gingen zaterdag om 11 uur in de verkoop. Mensen die tijdens de geannuleerde jaren kaartjes kochten, kregen voorrang om deze voor deze zomer te kopen. Terwijl de “overgrote meerderheid” bestond uit tickets die in de voorverkoop waren verkocht, vertelde Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg aan de NOS dat mensen zaterdag nog steeds een vechtkans hadden om tickets te kopen.

Van Eerdenburg voegde eraan toe dat hij mogelijke Covid-beperkingen nog niet heeft overwogen en gaat ervan uit dat het festival kan worden georganiseerd zoals het was vóór de pandemie.

De line-up van Lowlands 2022 omvat de Arctic Monkeys, The Opposites, Stromae en Glass Animals. De komende maanden zullen nog meer bands worden aangekondigd, aldus Van Eerdenburg.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?