“Goedkoop” om prins aan te vallen omdat hij muzikanten vroeg om gratis op te treden bij F1-race: Nederlandse GP-directeur

Image source - Pexels.com


De muziekindustrie misbruikt Prins Bernhard om een ​​punt te maken over zijn eigen frustraties over de aanhoudende coronavirusbeperkingen, zei Jan Lammers, sportief directeur van de Nederlandse Grand Prix, tegen Langs de Lijn op NPO Radio 1 over de verontwaardiging die de prins veroorzaakte door artiesten te vragen om gratis optreden op het Formule 1-evenement. Verschillende grote muziekorganisaties noemden het een verkeerd signaal om artiesten niet te betalen voor hun werk.

Volgens Lammers werd hij benaderd door “vele beroemdheden en artiesten” met de vraag of ze “iets konden doen bij de Grand Prix”. “Ze zien het als een unieke kans om midden in het evenement te staan”, zei hij. Volgens hem zouden de bandleden van de zangers betaald krijgen. “De artiesten die we hebben benaderd hebben een gezonder inkomen dan de andere bandleden. En de meesten hebben affiniteit met de autosport.”

Lammers noemde het “goedkoop” om prins Bernhard “elke keer” te bashen, vooral als ze met hun eigen tegenslagen te maken hebben. De prins is mede-eigenaar van het Formule 1-circuit in Zandvoort, waar dit weekend de Nederlandse Grand Prix wordt verreden. “Kijk naar de feiten, wat er met ons gebeurt. We krijgen nul euro subsidie ​​en moeten 315.000 mensen huisvesten. We krijgen een tegenvaller van 10 miljoen euro te verwerken.”

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?