Festivals Koningsdag 2022 snel uitverkocht

Image source - Pexels.com


Koningsdag 2022 is nog maar een weekje verwijderd. En terwijl de koning en zijn gezin zijn verjaardag vieren in Maastricht, viert de rest van Nederland dat ook met vlooienmarkten en festivals. Hier is een overzicht van de grootste festivals die op 27 april in Nederland plaatsvinden, samengesteld door Festival Info. Veel tickets voor festivals zijn al uitverkocht, maar hoopvolle mensen kunnen hun geluk beproeven op Ticketswap.

Tickets voor 538 Koningsdag op het Chasseveld in Breda zijn al uitverkocht. En dat is niet verwonderlijk met een line-up met onder meer Snollebollekes, Afrojack, Ronde en Davina Michelle. Dit jaar is het de 26e persoonlijke editie van het 538 festival op de verjaardag van de Nederlandse Koning of Koningin.

Kingsland Festivals worden gehouden in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Artiesten als Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Sunnery James & Ryan Marciano en Headhunterz & Wildstylez worden per helikopter tussen de locaties gevlogen. De line-up van het Amsterdamse festival omvat ook Martin Garrix en Hef. In Groningen vind je Joris Voorn en Nicky Romero. En in Rotterdam Afrojack en Tabitha. Tickets voor Amsterdam en Rotterdam zijn uitverkocht, maar voor Groningen zijn er nog enkele beschikbaar vanaf €42,25.

Het Supersized Kingsday Festival in Aquabest in Eindhoven wordt met zo’n 50.000 bezoekers het grootste festival van de dag. De line-up omvat DJ’s als Paul Elstak, The Viper en Partyraiser. Dit festival heeft nog enkele tickets beschikbaar.

Oranjepop in het Hunnerpark in Nijmegen heeft een line-up met onder meer nieuw talent en grote attracties. De line-up van dit jaar omvat Hang Youth, Sylvie Kreusch, 4b2m en Kokoroko. Tickets zijn nog verkrijgbaar vanaf € 7,50.

Kingdance in Zwolle verwacht 30.000 aanwezigen op haar twee buitenruimtes. De line-up omvat The Darkraver, JeBroer, Donnie en Childsplay. Het festival is uitverkocht.

Oranjebloesem in Amsterdam heeft een line-up met undergroundhelden als Joris Voorn, De Sluwe Vos, David Funk en Reinier Zonneveld. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar à € 52,50.

Op het Kralingse Bos Festival in Rotterdam staan ​​urban artiesten als De JeugdVan Tegenwoordig, Hef, Donnie en Gotu Jim. Kaarten beginnen vanaf € 42,99.

Op Koningsdag Loveland Van Oranje in Amsterdam zullen muziek, carnavalattracties, suikerspin en speciale outfits te zien zijn. Tickets zijn uitverkocht.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?