Familie diner aan tafel

Image source - Pexels.com


Maak de bewuste keuze om aan tafel te dineren in plaats van voor de tv te eten. Het creëren van een gezellige sfeer in de eetkamer kan uw gezin bij elkaar brengen. Een goede eettafel is precies wat u nodig heeft om een ​​familiediner speciaal te maken.

De juiste eettafel

Een eettafel is een statement stuk dat de toon van je interieur zet. Houten industriële eettafels zijn op dit moment populair. Ook ronde marmeren eettafels zijn trending, evenals ovale sets met klassieke details. De tafel mag niet te klein en niet te groot zijn. Denk eraan om de ruimte van uw kamer te meten voordat u een beslissing neemt. Het moet gemakkelijk zijn om de hele tafel rond te lopen.

Comfortabel zitten

Zorg ervoor dat je bijpassende stoelen hebt voor je eettafel. Extra stoelen zijn altijd goed om te hebben voor vrienden die ook aan de maaltijd deelnemen. De zitset moet er niet alleen geweldig uitzien, maar het hele gezin comfortabel maken tijdens het diner. Hoezen van fluweel of leer zijn een optie voor degenen die de stoelen die ze al hebben, willen verfraaien.

Goede verlichting

Moedig uw gezin aan om aan tafel te eten met zachte verlichting. Installeer verlichting met een dimfunctie in uw eetkamer. Als dit teveel gedoe is, kun je een lamp aanschaffen met een dimmer waarmee je de instellingen kunt wijzigen. Zorg er, net als bij je stoelen, voor dat je verlichtingsarmaturen passen bij de eethoek.

Decoratieve elementen

Maak je eetkamer af met decoratieve elementen. U kunt bijvoorbeeld een vers boeket in het midden van uw tafel zetten of droogbloemen schikken voor weinig onderhoud. Voeg wat romantische kaarsen toe aan je tafelsetting voor ultieme gezelligheid. Hang ten slotte foto’s van het gezin rond uw tafel van verjaardagen en vakanties. Nu is uw hele gezin klaar om samen te genieten van uitstekende maaltijden.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?