Bilal Wahib’s account weer offline gehaald na korte terugkeer op Instagram


Bilal Wahib keerde zaterdag even terug op Instagram voordat zijn account ’s avonds weer offline werd gehaald. De 23-jarige zanger die vorig jaar van de sociale mediasite werd verbannen omdat hij een minderjarige jongen had aangezet om zijn geslachtsdelen te laten zien.

Wahib plaatste zaterdag een video op zijn nieuwe account. “BILAL IS BACKK!!!! Om dat te vieren hebben hij en @rolfsanchez binnenkort een verrassing voor jullie in petto! ‘I miste jullie darlings'”, luidt het bijschrift. Zanger Rolf Sanchez was te horen in de video. Volgens informatie in het profiel zou het management van Wahib de rekening beheren.

Kort na de post werd het Instagram-account echter weer offline gehaald. Het is niet bekend of de zanger en zijn management dat zelf hebben gedaan of dat Instagram het profiel heeft verwijderd.

Wahib werd vorig jaar gearresteerd op verdenking van het produceren en verspreiden van kinderporno nadat hij een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdelen te laten zien. De zaak werd later geseponeerd, maar de zanger werd voor het leven verbannen van Instagram. Programma’s met hem werden ook geannuleerd of offline gehaald en verschillende radiostations boycotten zijn muziek.

Lees ook:  Voormalige Hermitage heropend met Vermeers Het Melkmeisje

Plaats een reactie