Ari Lennox zegt dat KLM haar kant van het verhaal bij vermeende racistische arrestatie niet wilde horen


Zangeres Ari Lennox twitterde zaterdag, ze probeerde maandag een ruzie tussen haar en een medewerker van een luchtvaartmaatschappij uit te leggen die leidde tot haar arrestatie, maar KLM “maakte duidelijk dat ze het vanaf de sprong nooit wilden horen. Het is pijnlijk om zo tot zwijgen te worden gebracht . Ik ben niet oke.”

Ze beweerde dat de medewerker van de luchtvaartmaatschappij en de beveiliging haar racistisch hadden geprofileerd. “Fuck Amsterdam security. Ze haten zwarte mensen”, twitterde Lennox kort na de aanslag. “Mijn enige spijt is mijn reactie op het racisme en de discriminatie die ik heb meegemaakt”, voegde Lennox er zaterdag aan toe.

KLM verklaarde dat Lennox desgevraagd weigerde de nodige documenten te tonen. De marechaussee heeft de zanger maandag aangehouden op verdenking van dronkenschap en wanordelijk gedrag. Lennox heeft niet gesproken over de beschuldigingen dat ze dronken was. KLM zei dat het management van Lennox inmiddels excuses heeft aangeboden voor het incident.

Lees ook:  Nationale toost op Koningsdag, ook al is de lockdown voorbij

Plaats een reactie