Amsterdamse platenwinkels zijn snel uitverkocht Foo Fighters-albums na dood drummer

Image source - Pexels.com


Foo Fighters-albums zijn erg in trek in Amsterdam na het overlijden van drummer Taylor Hawkins op vrijdag. Platenwinkels in de Nederlandse hoofdstad waren dit weekend bijna volledig uitverkocht van de albums van de rockband, meldt AT5.

Hawkins is vrijdagavond dood aangetroffen in een hotelkamer in Colombia. De doodsoorzaak van de 50-jarige drummer is nog niet duidelijk. Colombiaanse autoriteiten meldden dat hij meer dan tien verschillende medicijnen in zijn lichaam had gevonden, waaronder THC, antidepressiva en pijnstillers. Maar het is nog niet duidelijk of hij stierf aan een overdosis.

Monique Webster, fan van Foo Fighters en medewerkster van de Amsterdamse platenzaak Concerto, is geschokt door het nieuws van de dood van Hawkins, zegt ze tegen AT5. “Het is niet te beschrijven wat ik voelde”, zei ze. “Hij kon gewoon losgaan. Hij was een beat op de drums. Hij kon ook zingen. Dat was zo geweldig aan hem. Hij was een muzikant in hart en nieren. Dat was aan alles te merken.”

Toen ze zaterdag op haar werk aankwam, bleek de winkel bijna uitverkocht te zijn met Foo Fighters-albums. “We hadden nog aardig wat, maar op dit moment is alleen de nieuwste plaat op voorraad. Alle oudere albums zijn al ingenomen.”

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?