Schakel ons in! plant nieuw protest voor 11 september

Image source - Pexels.com


De evenementensector demonstreert op 11 september opnieuw tegen het coronavirusbeleid van de overheid onder het motto ‘Unmute Us!’ kregen na hun eerdere protest weinig reactie van het kabinet.

“We begrijpen dat dit uw vakantie is, maar het zou een kwestie van fatsoen zijn als u ons – de 100 duizend werknemers in de evenementenbranche, de duizenden demonstranten en de duizenden protesterende bedrijven – zo snel mogelijk aanspreekt”, Schakel ons in! schreef.

De demonstranten waren het niet eens met de willekeurige uitvoering van het coronavirusbeleid van de regering. Zo jammerden ze dat de Grand Prix in Zandvoort met naar verwachting 200.000 toeschouwers doorgaat, maar dat grote muziekfestivals verboden zijn.

“We zullen blijven vechten voor een heropening en nieuwe demonstraties aankondigen en iedereen oproepen om met ons op straat te lopen”, zei Unmute Us!

Zo’n 70 duizend mensen deden mee aan de vorige demonstratie op 21 augustus in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en Nijmegen.

In welke steden het protest in september zal plaatsvinden, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?