Netflix verhoogt prijzen in Nederland

Image source - Pexels.com


De meeste Netflix-abonnees in Nederland gaan per direct meer betalen. De prijs voor een Standaard abonnement stijgt met 3 euro per maand, en Premium met 2 euro. Alleen de prijs voor het “basis”-abonnement blijft hetzelfde, meldt het bedrijf op zijn website.

Het verschil in de abonnementen zit hem vooral in de beeldkwaliteit. Iemand met een Standard-abonnement krijgt de content in HD-beeldkwaliteit en Premium-abonnees kunnen programma’s in 4K-kwaliteit zien. Een basisabonnement heeft een lagere kwaliteit. In dat geval kunnen meerdere mensen niet inloggen op één account, wat bij Standard en Premium wel het geval is.

Een basisabonnee blijft 7,99 euro per maand betalen. Een Standard-abonnement kost nu 13,99 euro en Premium stijgt naar 15,99 euro per maand.
Het is voor het eerst in vier jaar dat Netflix de prijzen verhoogt. De hogere tarieven gelden niet voor nieuwe abonnees. Bestaande klanten krijgen direct een hogere factuur.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?