Nachttrein om Amsterdam, Utrecht te verbinden met Florence, Kopenhagen

Image source - Pexels.com


GreenCityTrip.nl heeft onder meer Florence, Bologna, Kopenhagen en Göteborg toegevoegd aan haar nachttreinbestemmingen. Vanuit Amsterdam en Utrecht rijden er rechtstreekse nachttreinen naar deze bestemmingen. Maar de trein stopt niet meer in Breda, Rotterdam, Den Haag en Arnhem, zo maakte het bedrijf bekend.

Andere nieuwe bestemmingen zijn onder meer Salzburg, Como, Bolzano en Linz. GreenCityTrip biedt nu 15 bestemmingen aan. Op 15 oktober vorig jaar vertrok de eerste nachttrein van GreenCityTrip.nl.

Het bedrijf staat versteld van de belangstelling voor haar 5-daagse citytrips met de nachttrein, zegt mede-eigenaar Maarten Bastian volgens Treingreiziger.nl. “We hadden een gezonde belangstelling verwacht, maar dit overtreft al onze verwachtingen. Sommige rijtuigen zijn al ruim voor de vertrekdatum volgeboekt”, zei hij.

GreenCityTrip.nl biedt 5-daagse treinreizen aan vanaf 149 euro per ticket. Ticketprijzen zijn inclusief een retourtje, twee overnachtingen in de trein, twee overnachtingen in een hotel en onbeperkte bagage. Het bedrijf wil concurreren met goedkope luchtvaartmaatschappijen en hun vliegvakantiepakketten.

De nachttreinen rijden niet volgens een vaste wekelijkse of maandelijkse dienstregeling. Er is bijvoorbeeld een trein naar Bolzano, Italië, op 25 mei, 14 en 16 juli en 18 en 26 oktober. De trein naar Kopenhagen rijdt op 28 juli en 17 november. En de trein naar Bologna rijdt drie keer in september, twee keer in oktober en één keer in november.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?