Nachttrein Amsterdam naar Praag voor onbepaalde tijd vertraagd

Image source - Pexels.com


Nieuwe nachttrein Brussel-Amsterdam-Berlijn-Praag deze zomer niet zoals gehoopt, bedrijf European Sleeper zei op Twitter. “De voorbereidingen zijn in volle gang”, maar de nachttrein op dat traject is nog niet rijklaar.

Volgens het bedrijf blijkt het realiseren van een nachttrein die vier landen omspant een moeilijkere opgave dan verwacht. “Dat gaan we zeker beseffen, maar het duurt nog wat langer om op gang te komen”, reageert het bedrijf op een vraag over de vertraging.

“Om teleurstelling te voorkomen geven we voorlopig geen nieuwe startdatum. We werken heel hard om zsm te starten”, aldus het bedrijf.

European Sleeper, een Nederlands-Belgische startup die de nachttreindienst met RegioJet exploiteert, kondigde in december de nachttrein aan die Praag met Amsterdam verbindt. Toen zei het bedrijf dat de trein in eerste instantie drie keer per week zou rijden, met plannen om hem uiteindelijk ‘s nachts te laten rijden.Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?