Het belang van webshop hosting tijdens Black Friday

Image source - Pexels.com


Vergeet Sinterklaas, Kerstmis en Valentijnsdag: het echte verkoopevenement van het jaar is Black Friday! Dit fenomeen is ontstaan ​​in de VS om de verkooppieken tussen Thanksgiving en Kerstmis te overbruggen. Tegenwoordig is Black Friday wereldwijd aangeslagen en is het het belangrijkste kortingsevenement in Europa geworden.

In 2020 ontdekten monitoringbureaus meer dan 100% meer verkeer naar webshops op Black Friday. Mis dus niet de kans om Black Friday-kortingen aan te bieden op je webshop! En om ervoor te zorgen dat uw bedrijf succesvol is, gebruikt u een managed hostingservice.

Drukke tijden voor jou en je website

Je hebt bepaald op welke producten je reclame gaat maken, je hebt je voorraad producten klaar voor verzending en je hebt er alles aan gedaan om het woord te verspreiden. Kortom, je hebt gedaan waar je als ondernemer het beste in bent. Maar had u plannen voor meer verkeer naar uw site? De stijging van bezoekers is precies wat je wilde. De resulterende piekbelasting op de server kan echter leiden tot langere responstijden voor uw klanten en zelfs tot uitval van de website.

Het laatste dat je op Black Friday nodig hebt, is dat je website zelf zwart wordt. Het geduld van e-shoppers is beperkt en zoals u weet, kan de concurrentie zwaar zijn. Het ene moment dat een website uitvalt, kan uw klanten rechtstreeks naar een concurrent sturen.

Beheerde hosting

Zorg ervoor dat jouw Black Friday geen Sad Saturday wordt met behulp van managed hosting. Zo kun jij je focussen op je verkoop zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je webshop uitvalt. Managed hosting houdt in dat experts uw servers en systemen monitoren om alles draaiende te houden. De technische infrastructuur van uw site wordt voor u gemonitord.

Hierdoor kunt u het verkeer naar uw site vergroten zonder uw stressniveau te verhogen. Deze diensten bieden ook helpdesks voor eventuele vragen. Laat de technische details dus over aan de experts en geniet van uw Black Friday-winsten.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?