Video: Ongeval met camper laat een dode achter in Drenthe

Image source - Pexels.com


Een persoon is donderdagmiddag om het leven gekomen toen een camper met drie andere inzittenden van de A28 in Drenthe af reed. De politie bevestigt dat de bestuurder van de auto ter plaatse is overleden.

Hij werd geïdentificeerd als een 76-jarige man uit Hoogeveen. Een politiewoordvoerder vertelde aan nieuwsdraad ANP dat de andere drie mensen ter plaatse zijn onderzocht of behandeld, maar niet in het ziekenhuis hoefden te worden opgenomen.

Het incident gebeurde omstreeks 15.50 uur in de buurt van Hooghalen, blijkt uit gegevens. “Hier is een camper van de weg geraakt. Bij het ongeval zijn meerdere mensen betrokken’, aldus de politie. De autoriteiten zeiden aanvankelijk dat één persoon ernstig gewond was geraakt.

Op foto’s en video’s van het tafereel is te zien dat de camper waarschijnlijk de vangrail op de schouder raakte voordat hij tegen een boom botste. Dispatchers stuurden politie, paramedici, brandweerlieden en een mobiel medisch traumateam ter plaatse.

De oorzaak van het ongeval wordt donderdagavond nog onderzocht.Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?