Vermiste vrouw, 36, dood aangetroffen in Noord-Brabantse bosrijke omgeving


De politie vond dinsdagnacht het lichaam van de 36-jarige Silvana Heber in een bosrijke omgeving tussen Vessem en Veldhoven. De moeder van twee kinderen werd zaterdagochtend als vermist opgegeven toen ze niet kwam opdagen voor een familiebijeenkomst. Haar ex, de 41-jarige Marlon B., zit vast op verdenking van moord.

De politie doorzocht de bosrijke omgeving na “concrete aanwijzingen” uit het onderzoek, meldt het AD. Agenten meldden dinsdag net voor middernacht een lichaam te hebben gevonden en bevestigden woensdagochtend dat het de vermiste vrouw was. “We wensen haar nabestaanden veel sterkte.” Forensisch onderzoekers brachten de nacht door op de plaats delict, op zoek naar sporen.

Marlon B. werd gearresteerd kort nadat de familie van Heber haar als vermist had opgegeven. De politie verdenkt hem van moord en een magistraat heeft hem tijdens zijn recente voorgeleiding nog twee weken in hechtenis genomen.

Volgens het AD heeft de moord op Heber mogelijk te maken met een voogdijzaak tussen B. en zijn vorige ex, met wie hij twee jonge kinderen heeft. De rechtbank gaf B. en zijn vorige ex eerder gezamenlijk het gezag over de twee jongens, maar woensdag zou hoger beroep voor de rechter verschijnen.

Lees ook:  Eerste nachtvorst dit seizoen tot nu toe lokaal in Limburg geconstateerd

Betrokkenen vertelden het AD dat Heber het opnam voor de andere vrouw in de voogdijzaak. B. misbruikte beide vrouwen tijdens hun relatie en ze wisten van elkaar. Ook Heber beëindigde onlangs haar relatie met hem en verhuisde twee dagen voordat ze vermist werd naar een nieuw huis in Hoogeloon.

Plaats een reactie