Twee vrouwen en twee kinderen omgekomen bij auto-ongeluk nabij Roosendaal; één gearresteerd

Image source - Pexels.com


Bij een verkeersongeval in Oud Gastel, Noord-Brabant, zijn vrijdagavond twee vrouwen en twee kinderen omgekomen. Een derde kind werd ook opgenomen in het ziekenhuis, aldus de politie. Een van de bestuurders die betrokken was bij het ongeval tussen twee auto’s even ten noorden van Roosendaal is aangehouden door de politie.

Alle vijf de slachtoffers van het ongeval zaten samen in een Toyota, meldt de politie tegen Nu.nl en nieuwszender ANP. De politie hield urenlang informatie over hun identiteit en biografische gegevens achter terwijl ze nabestaanden op de hoogte brachten.

In het andere voertuig, een Mercedes, zaten drie mannen, meldt de NOS. Ze waren allemaal ongedeerd. De bestuurder van de Mercedes is aangehouden en de passagiers zijn naar een politiebureau gebracht om een ​​formele verklaring af te leggen.

Het incident gebeurde even voor 18.30 uur op Blauwhekken. Politieagenten en brandweerlieden snelden ter plaatse, evenals minstens vier ambulances en twee traumateams die per helikopter reisden.

“Het ongeval resulteerde in veel gewonden en meerdere doden. Daarom zijn er meerdere ambulances en traumahelikopters opgeroepen”, aldus de politie op Twitter.

“Een van de chauffeurs is inmiddels aangehouden. We doen uitgebreid onderzoek, waarbij verkeersspecialisten ter plaatse zijn”, vervolgt de politie. Ze zeiden dat het onduidelijk was waarom de twee auto’s met elkaar in botsing kwamen.

De weg was om 20.00 uur nog volledig afgesloten, evenals de nabijgelegen snelwegafritten. “De weg blijft voorlopig afgesloten voor onderzoek.” De forensische verkeersrechercheurs zouden enkele uren nodig hebben om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

In de tussentijd heeft de politie eventuele getuigen verzocht contact met hen op te nemen om een ​​verklaring af te leggen.Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?