PSV huurt spits Fabio Silva op huurbasis


PSV huurt Fabio Silva op huurbasis

PSV Eindhoven heeft de Portugese spits Fabio Silva op huurbasis tot het einde van het seizoen gehuurd. De 20-jarige aanvaller werd door Anderlecht gehuurd van de Engelse Premier League-club Wolves.

De ondertekening zal hopelijk wat druk verlichten op de aanvaller van PSV, waar ze de afgelopen twee weken Cody Gakpo en Noni Madueke verloren. Silva speelde twintig competitieduels voor het Belgische Anderlecht en scoorde daarin zeven doelpunten.

Silva was zaterdag aanwezig bij de wedstrijd tegen Vitesse, maar zal dinsdagavond niet klaar zijn voor de wedstrijd tegen FC Emmen. Manager Ruud van Nistelrooij heeft selectiehoofdpijn voor de wedstrijd, want ook Luuk de Jong zal niet beschikbaar zijn na de hersenschudding die hij zaterdag opliep.

PSV wordt na FC Porto, Wolverhampton Wanderers en Anderlecht de vierde club van Silva. Hij scoorde tot nu toe in zijn carrière 16 keer in 107 wedstrijden.

De Eindhovenaren hopen dat Silva hen het zetje kan geven dat nodig is om Feyenoord aan de top van de tafel te vangen. De Rotterdammers staan ​​op de eerste plaats drie punten voor.

Lees ook:  De oproerpolitie breekt de overwinningsfeesten van het Marokkaanse voetbal af nadat sommige fans gewelddadig zijn geworden

Plaats een reactie