PSV herstelt van nederlaag in Europa met 6-1-zege op Excelsior

Image source - Pexels.com


PSV versloeg Excelsior zondag met een significante score: 1-6. Zo herstelde de ploeg van Ruud van Nistelrooy zich van het verlies in de Playoffs van de Champions League tegen Rangers (0-1). In Rotterdam opende Joey Veerman al na 2 minuten de score, in de eerste helft gevolgd door twee doelpunten van Ibrahim Sangare. Na rust scoorden Xavi Simons (2) en Cody Gakpo net als Siebe Horemans voor Excelsior.

PSV moet de komende weken zonder de geblesseerde Luuk de Jong spelen, maar andere spelers kwamen opdagen om de doelpunten te maken. Veerman scoorde zijn tweede in de competitie, Sangare scoorde zijn eerste doelpunt sinds afgelopen november. Simons staat al na drie wedstrijden op vier goals. Vooral na de 2-0 ging het makkelijk voor PSV, dat regelmatig profiteerde van fouten in de achterhoede van Excelsior.

PSV houdt de perfecte score vast en staat nu op negen punten, maar staat drie achter Ajax. De Amsterdammers hebben een wedstrijd meer gespeeld. Excelsior won hun eerste twee wedstrijden, maar heeft nu hun eerste verlies geleden.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?