Madonna voegt tweede Amsterdamse show toe na haast om kaartjes


Tickets voor Madonna’s concert van 1 december in de Ziggo Dome gingen vrijdag om 10.00 uur in de verkoop en binnen enkele minuten stonden bijna 30.000 mensen in de digitale wachtrij. De concertorganisator, MOJO, noemde het een “rush” voor kaartjes voor de laatste geplande show van haar nieuwe tour.

Vanwege de grote belangstelling is voor 2 december een tweede concert aangekondigd. De kaartverkoop hiervoor is direct gestart. De grote belangstelling is enigszins opvallend, want fans klaagden luidkeels over de hoge prijzen.

Alleen al staanplaatsen werden verkocht voor bijna 300 euro. Er werden veel kaartjes op de markt verkocht voor enkele honderden euro’s meer.

Het wordt Madonna’s eerste concert in Nederland in acht jaar. De 64-jarige zangeres trapt haar 35-city Celebration Tour in Noord-Amerika af op 15 juli. De zangeres reist vervolgens naar Europa voor shows in Londen, Antwerpen, Kopenhagen, Stockholm, Barcelona, ​​Lissabon, Parijs, Keulen, Milaan. , en Berlijn. De optredens in Amsterdam zijn de laatste van haar 35-stedentocht.

Lees ook:  Kabinet mag Lelystad Airport, lege kerken gebruiken om asielzoekers & vluchtelingen op te vangen

Haar vorige wereldtournee, The Madame X Tour, was in 2019 en Nederland was daar niet bij. Tijdens die tournee moest de zanger meerdere optredens afzeggen vanwege een knieblessure.

Plaats een reactie