Kind en twee volwassenen omgekomen bij crash in Rotterdam maandagochtend


De Rotterdamse politie identificeerde de drie mensen die op tweede kerstdag om 6.00 uur omkwamen bij een auto-ongeluk als twee volwassenen en een kind. Alle drie de overledenen zaten in hetzelfde voertuig. De bestuurder van het andere voertuig dat bij het incident betrokken was, is naar het ziekenhuis gebracht en wordt vastgehouden door de politie.

Het frontale ongeval gebeurde op de Groene Kruisweg waar de afrit van de A15 overgaat in de weg. Drie van de slachtoffers werden ter plekke dood verklaard. Het ging om een ​​36-jarige man uit Helmond, een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse en een 7-jarig meisje, eveneens uit Spijkenisse.

Een getuige vertelde aan de regionale omroep Rijnmond dat hulpverleners wanhopig probeerden een van de slachtoffers tevergeefs te reanimeren. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en een mobiel medisch team werd per helikopter uitgezonden.

“De bestuurder van de andere auto raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Deze 28-jarige man uit Den Haag is in het ziekenhuis aangehouden”, aldus de politie in een verklaring.

Lees ook:  Zo'n 11% van de jongvolwassenen die willen verhuizen, kan geen nieuwe woning vinden; Verdubbeld sinds 2015

De oorzaak van het incident wordt maandagmiddag nog onderzocht. Foto’s van de plaats delict toonden een voertuig dat volledig gesloopt en op zijn kant ligt, met een ander voertuig, een compacte vijfdeurs Volkswagen, met een verbrijzelde voorkant. De politie vroeg getuigen zich te melden met informatie.

Plaats een reactie