Familie zeer bezorgd over vrouw, 28, sinds vrijdag vermist uit Limburg


De familie van een sinds vrijdag vermiste vrouw zei wanhopig op zoek te zijn naar informatie die hen kan helpen haar te vinden. De 28-jarige vrouw, Nadia Weertman, is op 16 december voor het laatst vernomen, laat haar zus weten in een bericht op sociale media. Nadia zou voor het laatst zijn gezien bij de kruising van de Jonkerstraat en de Koningstraat in Heerlen, Limburg, aldus Search and Rescue Nederland.

“Mijn zus wordt nog steeds vermist”, schreef Medea Weertman maandag op Facebook. “We hebben nog steeds geen spoor” van haar. Een dag eerder zei ze: “We zijn enorm bezorgd!”

Iedereen in de Jonkerstraat werd vrijdagavond gevraagd om naar camerabeelden te kijken die ze in hun bezit hebben om te zien of Nadia in de video voorkomt. Ze werd beschreven als 1,65 meter lang, met lang blond haar en blauwe ogen. Ze is voor het laatst gezien in een lange, groene, gewatteerde parka met een capuchon over een rok of jurk.

Lees ook:  De oproerpolitie breekt de overwinningsfeesten van het Marokkaanse voetbal af nadat sommige fans gewelddadig zijn geworden

Waarschijnlijk had ze destijds goudkleurige oorbellen. Ze had een zwarte tas bij zich die waarschijnlijk haar identiteitspapieren bevat. Mogelijk is ze ook gelift om verder te reizen dan de Zuid-Limburgse plaats, aldus de Telegraaf.

Nadia vermeldt op haar Facebookpagina Heerlen als woonplaats, maar het was niet duidelijk of dat nog actueel was. Er werd bijna geen informatie onthuld over waar ze was in de uren voor haar verdwijning, noch of ze voor het laatst met iemand was gezien.

De politie heeft aan de zaak gewerkt, maar had maandagavond laat geen informatie over haar verblijfplaats. Weertman vroeg mensen de politie in Heerlen te bellen als ze Nadia onlangs hebben gezien.

Plaats een reactie