Exposé over seksueel misbruik bij The Voice uitgeroepen tot beste tv-moment van het jaar

Image source - Pexels.com


De BOOS ontmaskering van de seksuele misstanden achter de schermen van talentenjacht The Voice of Holland was hét tv-moment van het televisieseizoen 2021/2022, zo maakten professioneel mediaplatform Spreekbuis.nl en online streaminggids Streamwijzer bekend.

“Opvallend is dat het beste (online) tv-moment van dit televisieseizoen niet op de landelijke tv is uitgezonden, maar op Youtube”, aldus Spreekbuis.nl. “Het laat duidelijk zien dat YouTube ook een steeds belangrijkere rol speelt op het grote scherm in de huiskamer.”

Meer dan 5 miljoen mensen keken in de eerste twee uur na publicatie naar de BOOS-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. De YouTube-video heeft inmiddels bijna 11 miljoen views.

Andere kanshebbers voor het tv-topmoment waren de overwinning van Max Verstappen in de Formule 1, de terminaal zieke Jan Rot die Halleluja zong bij Matthijs Draait Door en Johan Derksen die een ‘anekdote’ vertelde waarin hij een bewusteloos meisje binnendrong met een kaars op Today Inside.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?