Drie gewonden bij auto-ongeluk op A16, draaiende auto aangereden vrachtwagen


Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de A16 bij Moerdijk zijn zondagochtend drie mensen gewond geraakt. Na de aanrijding slippen beide auto’s. Daarbij kwam een ​​van de voertuigen in aanrijding met een vrachtwagen. Bij het ongeval zijn geen wegwerkers gewond geraakt, meldt een politiewoordvoerder.

Het ongeval gebeurde rond 05.20 uur op de A16 richting Antwerpen, net voorbij de Moerdijkbrug. Een 26-jarige bestuurder uit Ter Aar botste achterop de auto van een 42-jarige man uit Rotterdam. De vrouw uit Ter Aar kreeg in de auto gezelschap van een 18-jarige vrouw uit Utrecht. De auto van de vrouw uit Ter Aar slipte en botste tegen de vrachtwagen, die daar stond vanwege de afsluiting van de A17.

Beide auto’s kwamen uiteindelijk in de vangrail terecht. De drie inzittenden van de voertuigen zijn later naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van de drie gewonden kon de politie nog niets zeggen en de toedracht van het ongeval is nog onbekend. De politie vermoedt echter dat de vrouw uit Ter Aar onder invloed was van alcohol.

Lees ook:  Man uit de regio Rotterdam opgepakt voor online seksueel misbruik & chantage van tientallen meisjes

Plaats een reactie