Arnhemse man verdacht van steekpartij vrouw met aanwezige kinderen

Image source - Pexels.com


Bij een steekpartij in Arnhem is donderdagavond een vrouw om het leven gekomen, waarschijnlijk terwijl er twee kinderen in het appartement waren. Een mannelijke verdachte is aangehouden.

De politie reageerde rond 18.00 uur op een oproep op de Tuinstraat in Arnhem, waar de steekpartij had plaatsgevonden. Ze arresteerden de verdachte direct daarna. De steekpartij was volgens de politie “in de relationele sfeer”. “Dat maakt ons erg terughoudend om details te delen”, aldus de Arnhemse politie donderdag in een tweet.

Buren zeiden dat ze kinderen hoorden schreeuwen kort voordat de politie kwam. “We dachten eerst dat de kinderen gestraft werden”, zegt een buurtbewoner tegen Omroep Gelderland. Volgens omwonenden woonden er twee jonge tieners in het huis.

De verdachte is een man van middelbare leeftijd die ‘s ochtends af en toe door een paar buren werd begroet, vertellen ze aan De Gelderlander. Hij leek “heel kalm” bij zijn arrestatie, vertellen getuigen aan Omroep Gelderland.

De politie doet nog steeds onderzoek naar de steekpartij en heeft op de plaats van het misdrijf een PD-eenheid ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in?

PSV verliest in Enschede van FC Twente

PSV Eindhoven zette vanavond een deuk in hun titelhoop door in Enschede te verliezen van FC Twente. Ajax heeft nu een voorsprong van drie punten

Het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?