Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Geplaatst op 11 juni, 2017 om 2:30 | In de categorie:

Op vrijdag 16 juni  is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de bibliotheek  Nijkerk.  Walk & Talk brengt werkzoekenden met elkaar in contact.  Maandelijks op een vaste dag en tijd geeft een deskundige een introductie. Aansluitend kunnen tips en trucs uitgewisseld worden bij het zoeken naar een geschikte baan.  Op vrijdag 16 juni  vindt de Walk & Talk van 09.30-11.30 plaats in de bibliotheek aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Tijdens de bijeenkomst op vrijdag 16 juni is Karin van de Weerd (van Gemotiveerd Verder) te gast. Zij geeft persoonlijke motivatietrainingen.  Tijdens de workshop leggen we uit wat motivatie is en hoe belangrijk het is je eigen drijfveren, talenten en motivaties te kennen. Dit geeft je zelfinzicht, zelfvertrouwen en houvast bij het solliciteren en vinden van werk wat écht bij je past. Ook maken we een begin met het ontdekken van een Persoonlijk MotivatieProfiel ®door terug te kijken naar activiteiten die de deelnemers veel plezier hebben gedaan en met voldoening op terugkijken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van de bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl  maar dit is niet verplicht. Voor meer informatie over deze activiteit kunt u contact opnemen met Ineke van Oort via Ineke.vanoort@bibliotheeknijkerk.nl