Vertoning film ‘Wild’ in De Kopperhof

Geplaatst op 18 januari, 2017 om 10:23 | In de categorie:

Op woensdag 1 februari wordt in de Kopperhof in Hoevelaken de film Wild vertoond. De film Wild (2014) gaat over de jonge Cheryl Strayed (Reese Witherspoon). 

Cheryl besluit in 1994 een voettocht te ondernemen over de Pacific Crest Trail. Een langeafstand pad dat over een afstand van 4286 kilometer in de bergachtige gebieden langs de Amerikaanse loopt, vanaf de grens met Mexico in het zuiden naar de grens met Canada in het noorden. Ze ondernam deze wandeling als therapie na haar scheiding, het overlijden van haar moeder en jaren van roekeloos destructief gedrag.

Wild laat een prachtig verhaal zien in de mooie, maar ook grillige natuur van Amerika. Reese Witherspoon is genomineerd voor verschillende awards voor Beste Performance. Daarnaast heeft zij een Oscar en een Golden Globe gewonnen. Reese is onder andere ook bekend van Legally Blonde.

Wild is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Cheryl Strayed. De film is geregisseerd door Jean-Marc Vallée. Het scenario is geschreven door Nick Hornby. Nick is genomineerd voor een Oscar voor beste scenarioschrijver.

Kaartverkoop

De film duurt 120 minuten en wordt vanaf 19.30 uur vertoond in Recreatiezaal De Kopperhof Hoevelaken. Kaartjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Hoevelaken en/of te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl. De toegangsprijs is € 7,50, inclusief 1 x koffie of thee. Bibliotheekleden betalen € 6, -.

Kijk op de website voor verder informatie: www.bibliotheeknijkerk.nl.