Vertoning film ‘Room’ in De Kopperhof

Geplaatst op 11 januari, 2017 om 4:29 | In de categorie:

Op woensdag 18 januari is om 19.30 uur de Boekverfilming Room van Emma Donghue te zien in recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25.

De film Room(2016) (NL: Kamer) is een spannende, aangrijpende film over een unieke en grenzeloze liefde tussen een moeder en een kind onder de meest hartverscheurende omstandigheden. Joy “Ma” Newsome (Brie Larson) leeft samen met haar vijfjarige Jack (Jacob Tremblay) in een kleine kamer. In werkelijkheid is dit een afgesloten ruimte in de tuin van Old Nick, een man die Joy zeven jaar eerder ontvoerde en sindsdien misbruikt.

Jack is in deze kleine kamer geboren en net als elke goede moeder probeert Ma haar zijn op een normale manier, veilig groot te brengen. Hoewel hun leven allesbehalve normaal is, hebben zij in deze kamer samen een eigen wereld gecreëerd. Maar als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie en Ma eraan onderdoor dreigt te gaan, verzinnen ze een plan om te ontsnappen. Uiteindelijk krijgen ze te maken met wat wellicht nog het meest beangstigende voor ze is: de echte wereld.

Kaartverkoop

De film wordt vertoond in de recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25 in Hoevelaken. De film duurt 118 minuten. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek van Hoevelaken. Ze kunnen ook worden besteld via bibliotheeknijkerk.nl of telefonisch (033) 2535420.

De toegangsprijs is € 7,50 (incl. 1 x koffie/thee). Bibliotheekleden betalen € 6,-. Voor € 19,50 kunt u genieten van diner en film. U kunt dan voor de film uit eten gaan bij Grand Café De Haen. De film wordt vertoond in samenwerking met Sigma Nijkerk en de SWOH en Vorming en Toerusting Hoevelaken.