Vertoning film ‘Le gamin au Velo’ in Bibliotheek Nijkerk

Geplaatst op 28 januari, 2017 om 9:33 | In de categorie:

Op woensdag 1 februari wordt in de bibliotheek in Nijkerk de film le Gamin Au Vélo vertoond. Het verhaal gaat over de 11-jarige Cyril (Thomas Doret) die door zijn vader (Jérémie Renier) in een internaat is geplaatst.

Hij groeit daar zonder ouders op en is boos op alles en iedereen. Door een speling van het lot komt hij echter in contact met kapster Samantha. Hij klampt zich aan haar vast en vraagt hem of hij voortaan bij haar mag wonen. Ze gaat akkoord, maar Cyril verlangt nog steeds naar zijn vader en kan de verlokkingen van de straat niet altijd weerstaan.

Kaartverkoop

De film duurt 87 minuten en wordt vanaf 19.30 uur vertoond in de bibliotheek van Nijkerk. Kaartjes zijn te bestellen via bibliotheeknijkerk.nl of in de Bibliotheek Nijkerk. De toegangsprijs is € 7,50, inclusief 1 x koffie of thee.

Bibliotheekleden betalen € 6, -. Voor € 19,50 kunt u genieten van diner en film. U kunt dan vóór de film uit eten gaan bij Alberto’s Italian. Na afloop van de film is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.