Vertoning film ‘Beyond Sleep’ in Bibliotheek Nijkerk

Geplaatst op 5 januari, 2017 om 8:03 | In de categorie:

Op donderdag 12 januari is om 19.30 uur de literaire film ‘Beyond Sleep’te zien in Bibliotheek Nijkerk.

Beyond sleep is een Robuuste, gevoelige en vrije verfilming van de literaire klassieker uit 1966 Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Beyond Sleep gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf, gespeeld door Reinout Scholten van Aschat, die in Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten.

Door naam te maken hoopt hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

De Noorse toendra wordt prachtig in beeld gebracht door cameraman Melle van Essen. De worstelingen van Alfred worden bijzonder fraai verbeeld door Boudewijn Koole. Het is de tweede film van Boudewijn Koole, die met zijn debuut ‘Kauwboy’ direct naam maakte.

Kaartverkoop

De film duurt 107 minuten en wordt vanaf 19.30 uur vertoond in de bibliotheek van Nijkerk. Kaartjes kunnen worden gereserveerd via bibliotheeknijkerk.nl of telefonisch via (033) 245 17 56.

De toegangsprijs is € 7,50, inclusief 1 x koffie of thee. Bibliotheekleden betalen € 6,-. Voor € 19,50 kunt u genieten van diner en film. U kunt dan vóór de film uit eten gaan bij Alberto’s Italian. Na afloop van de film is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.