Schrijfster Franca Treur bij boekhandel Roodbeen

Geplaatst op 1 november, 2017 om 9:21 | In de categorie:

Vrijdagavond 10 november geeft Franca Treur een lezing over haar nieuwe roman Hoor nu mijn stem. Franca Treur (1979) is schrijver van romans, verhalen, essays en columns. Ze debuteerde met het bekroonde en verfilmde Dorsvloer vol confetti, dat speelt in een bevindelijk gereformeerd milieu (meer dan 150.000 verkochte exemplaren).

Wat doet het met je wanneer je merkt dat men op jouw plek liever iemand anders ziet? Gina, zelfverklaard beste radio-interviewer van Nederland, verliest in korte tijd haar baan, haar geliefde en haar waardigheid. Haar leven lang heeft ze geïnformeerd naar de ideeën en de binnenwereld van anderen. Maar hoe staat het met haar eigen innerlijk?

Franca Treur bezoekt met haar tournee boekhandel Roodbeen aan het Verlaat. Marina Lanting van Boekhandel Roodbeen zal in gesprek gaan met Franca Treur. Er is ruimte voor ontmoeting, gesprek en een handtekening van de schrijfster.

De avond begint om 20.00 uur, inloop voor koffie en thee vanaf 19.30 uur. Kaarten verkrijgbaar in de boekhandel, ticketprijs €7,50.

Aanmelden kan ook door te mailen naar aanmelden@boekhandelroodbeen.nl