Queen of Peace team in het nieuw

Geplaatst op 2 februari, 2018 om 10:37 | In de categorie:

De decembermaand was dit jaar een turbo-maand voor de leden van het Hoevelakense Queen of Peace team.

Dankzij gulle sponsoren en met een aantal grandioze acties, zoals de Sint en Pietenactie, de kerststukjesactie, het Glüweinfestein en een wervelende oliebollenactie werd de pot voor de Queen of Peace Highschool in Uganda flink gespekt. Van de benodigde 22.000 euro is er zeker al 15.000 euro binnen. Er is inmiddels een mooi bedrag door de Eshof gemeente overgemaakt naar de school waardoor de bouw van de klaslokalen al behoorlijk opschiet en er hopelijk zelfs voor de zomer al een dak op het gebouw geplaatst kan worden.

Als klapstuk kwam rond de jaarwisseling het verrassende bericht van Van Duinkerken Sport en Outdoor. Het hele team wordt door hen in prachtige gesponsorde sweaters en t-shirts gestoken.

Herkenbaar

Op deze manier kan het team goed herkenbaar zich gaan inzetten om het komende half jaar de laatste bedragen voor de jongerenreis binnen te halen.
Met een ijskoude nieuwjaars plons in de Noordzee is het Queen of Peace team klaar om met hulp van sponsors er weer tegen aan te gaan. Nieuwe acties in het voorjaar rondom Pasen en Koningsdag worden gesmeed.

Warm hert

Vooralsnog wil het team iedereen bedanken die het Queen of Peace project een warm hart toedraagt en dit de afgelopen tijd gesteund heeft. Iedereen die gelooft dat de wereld een klein beetje beter gemaakt kan worden door te delen met hen die zoveel minder hebben.

Interesse om te sponsoren? Neem gerust contact op met het team via queenofpeace.deeshof@gmail.com.