PRO21 helpt met goede voornemens

Geplaatst op 29 december, 2017 om 11:30 | In de categorie:

PRO21 nodigt aanstaande zaterdag alle mensen uit om langs te komen en een ansichtkaart in te vullen met daarop zijn of haar goede voornemen(s) voor 2018. Deze voornemens kunnen de deelnemers in een speciale kerstboom hangen. PRO21 gaat de deelnemers in het nieuwe jaar helpen herinneren aan hun doelen.

Diverse PRO21-ers begeleiden de actie, waaronder ook wethouder Nadya Aboyaakoub. “De lijfspreuk van onze partij is niet voor niets: Samen, Open en Dichtbij. Deze actie is hier een mooi voorbeeld van. Samen kom je verder”, aldus Aboyaakoub. Ook zaterdag 30 december a.s. is iedereen weer welkom om een goede voornemen in de boom te hangen.

PRO21 is het samenwerkingsverband tussen de PvdA, D66 en GroenLinks in de gemeente Nijkerk. De partij zet zich in voor een sociale gemeente Nijkerk waarbij solidariteit, duurzaamheid en openheid belangrijk zijn. Op dit moment is PRO21 met vijf raadsleden vertegenwoordigd in de gemeenteraad. En met twee wethouders in het college. Samen met collega wethouder Wim van Veelen uit Hoevelaken wil Nadya Aboyaakoub de Nijkerkse kiezers vragen om het huidige collegebeleid, dat sinds 2015 is gebaseerd op openheid, vernieuwing, innovatie en meer daadwerkelijke betrokkenheid van inwoners, na maart 2018 te mogen voortzetten.

Datum: zaterdag 30 december 2017,09:30 tot 17:30
Locatie: Plein in Nijkerk