NSC verliest onnodig van SDC Putten

Geplaatst op 29 april, 2017 om 9:05 | In de categorie:

NSC begon zaterdag goed aan de wedstrijd en zette SDC meteen onder druk door er goed bovenop te zitten. De eerste grote mogelijkheid was voor Yannick Cornelisz die zijn prima genomen vrije trap gered zag worden door de keeper van SDC.

Een paar minuten later moest Klaas de Graaf het veld verlaten met een blessure en was De Winter zijn vervanger. De thuisploeg maakte de meeste aanspraak op de 1-0 en kreeg die toen Cornelisz zichzelf vrij speelde en Eyup Termelez in stelling bracht die koelbloedig scoorde en NSC op voorsprong zette. SDC had weinig in te brengen in de eerste helft.

De tweede helft kabbelde voort en SDC suste NSC in slaap,want het spel leek nergens op van beide kanten. Van de 70ste tot de 75ste minuut scoorde SDC drie keer, waar het geen aanspraak mocht maken op een goal. Drie aanvallen werden prima afgemaakt en bij NSC was het slappe hap op dat moment. Daarna kon de thuisploeg geen vuist meer maken door er nog een wedstrijd van te maken.

NSC heeft het aan zichzelf te wijten dat het verliest. Nu moet er in de komende weken punten gepakt worden, want ze hebben het niet meer in eigen hand.

Bron: www.nsc-nijkerk.nl