Muziek, cabaret en theater in De Stuw

Geplaatst op 19 december, 2016 om 9:43 | In de categorie:

Op vrijdag 20 januari 2017 organiseert Podium Hoevelaken een Warme Winteravond in de Grote Zaal van De Stuw. Een avond vol muziek en theater, verzorgd door “Net-effe-anders”, afgewisseld met optredens van de stand-up comedians Vincent Geers en Tom Sligting.

De Hoevelakense toneelgroep Het Gebeuren zal zorgen voor enkele verrassende optredens ter omlijsting van de avond. Net Effe Anders is een groep muzikanten bestaande uit Dick Visser, percussie (bekend als de drummer bij Ramses Shaffy en Liesbeth List), Cor Bruinsma, gitaar (al jaren boegbeeld bij Direct Inject en in het dagelijks leven gitaarleraar) en Marcel Vrakking, toetsen en accordeon. Marcel speelt reeds lange tijd samen met Cor in Direct Inject.

Stand-up Comedians

Tom Sligting begon 24 jaar geleden als stand-up comedian en heeft al meer dan 3000 shows gegeven in het theater en voor het bedrijfsleven. Ook trad hij op in de televisieshow “Raymann is Laat”. Vincent Geers speelt al meer dat 20 jaar als stand-up comedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam.

Winterdiner

Grand Café De Haen biedt u de mogelijkheid om mee te doen aan een winterdiner (kosten € 11,-) dat tussen 18.30 uur en 19.30 uur, voorafgaand aan de voorstelling, kan worden genoten.

Kosten en tijden

In de voorverkoop kosten kaarten € 15,- per persoon en zijn verkrijgbaar bij Grand Café De Haen, Bruna en Electroworld Weterings. De mogelijkheid bestaat ook om aan de zaal kaarten te kopen, de kosten bedragen dan € 17,50 per persoon.

Koffie wordt bij binnenkomst aangeboden door Grand Café De Haen. In de pauzes zijn consumpties tegen betaling verkrijgbaar aan de bar. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan de nationale actie “ Het Vergeten Kind.” Al met al een Warme Winteravond die de moeite van het bezoeken meer dan waard is. Podium Hoevelaken is een initiatief van Lionsclub Hoevelaken. Voor meer informatie zie www.PodiumHoevelaken.nl.

Foto: Facebook