Mooie resultaten voor Hellas Hoevelaken

Geplaatst op 7 februari, 2017 om 9:28 | In de categorie:

Zaterdag 4 februari was de tweede plaatsingswedstrijd van de 4e divisie in de Turnhal Hazenkamp te Nijmegen. Alle meiden hebben hun uiterste best gedaan en voor een turnster leverde dit zelfs een zilveren medaille op!

In de ochtend mocht Kosha Berger laten zien wat ze in huis had. Met een super sprong eindigde zij met een puntentotaal van 50,775 op een 8ste plaats.In de middag waren Dionne van Dunschoten, Maud Valkengoed, Eva van de Beld en Roos Depassé Huisman aan de beurt. Roos turnde een nette vloeroefening en eindigde met een puntentotaal van 45,675 op een zestiende plaats.

Dionne liet een goeie vloeroefening zien en eindigde daarmee met een puntentotaal van 50,525 op een mooie zevende plaats. Maud zette een super balkoefening neer (eerste plaats) en eindigde met een puntentotaal van 51,300 op een mooie vijfde plaats. Eva die een prachtige vloeroefening loet zien (eerste plaats) eindigde met een puntentotaal van 53,300 op een welverdiende tweede plaats!

Later op de dag was het de beurt aan Quinty Bezembinder. Quinty turnde een mooie vloeroefening en eindigde met een puntentotaal van 45,775 op een goeie twaalfde plaats. Ze zijn supertrots op de meiden, op naar de volgende plaatsingswedstrijd op 18 maart.