Lezing van Marjolein Dubbers (Food- en Lifestylecoach)

Geplaatst op 16 februari, 2017 om 1:17 | In de categorie:

Op woensdagavond 8 maart geeft Marjolein Dubbers een lezing in Bibliotheek Nijkerk in samenwerking met Bruna Nijkerk. Zij is Food- en Lifestylecoach en schrijfster van het boek: ‘Het energieke vrouwen voedingskompas’.

Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe zo lang mogelijk vitaal en gezond te blijven. Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken, krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.

Veel vrouwen hebben prachtige dromen, maar niet de energie om ze uit te laten komen. Marjolein Dubbers (58): “De mythe dat na ons veertigste alles naar beneden gaat, is onzin. Ik ben ervan overtuigd dat we onszelf zelfs op ons zestigste nog opnieuw kunnen uitvinden!”

De lezing begint om 19.30, de deuren van de bibliotheek zijn vanaf 19.00 uur geopend. Na afloop zal er een signeersessie plaatsvinden. De toegang is gratis, maar u dient zich wel van te voren aan te melden via bibliotheeknijkerk.nl of bij Bruna Andeweg en Pater, Singel 34 te Nijkerk.