Hellas Hoevelaken – Dans en emotie versterken elkaar

Geplaatst op 12 juni, 2017 om 7:08 | In de categorie:

Afgelopen zaterdag 10 juni hebben diverse groepen van Hellas Hoevelaken meegedaan aan de Dance2Demo in Deventer. En daar werd duidelijk dat dans en emotie elkaar prachtig versterken. In overleg met elkaar hebben we onze dansen gedanst voor Romy, iedere danser met een wit lintje om haar pols.

De Danza Vibe mocht als eerste aantreden – op het nummer Wicked Game waarbij met een witte helium ballon de choreografie van Evelien Kars werd gedanst, kwamen de tranen los. Mooi om te zien dat de persoonlijke emoties van de dansers aan het verhaal werden toegevoegd.

Vervolgens was het de beurt aan de Danza Lift. Op het nummer Purpose lieten zij de mooie choreografie van Johanna Wilmans zien. Daarna was het de beurt aan Danza Nova. De dames knalden van het podium met de dans Shapes of You.

Tot slot nog de dans van Danza Pré, One way or another, met hun roze rugzak op dansten de meiden hun stoere en vlotte dans.

Wilt u deze dansen ook allemaal zien? Kom dan naar Jazz it Up, de jubileumuitvoering op zaterdag 1 juli, Sporthal de Ridderspoor te Hoevelaken. De kaartverkoop is online gestart. Ook kunt u op maandag 19 en 26 juni tussen 19 en 20 uur kaarten kopen in de sporthal. Check ook de website op http://www.hellashoevelaken.nl/jazz-it-up.html.