Gratis workshopcarrousel voor vrijwilligers uit gemeente Nijkerk

Geplaatst op 4 oktober, 2017 om 12:06 | In de categorie:

Op dinsdagavond 24 oktober organiseert Sigma samen met een aantal andere organisaties voor de tweede keer de workshopcarrousel voor de vrijwilligers uit de gemeente Nijkerk.

Deze avond bestaat uit een interactief programma waarin u gedurende de bijeenkomst aan twee workshops kunt deelnemen. Het doel van deze workshops is om u, als vrijwilliger, nieuwe en praktische handvatten te geven in uw vrijwilligerswerk.

De avond vindt plaats in de Schakel, Oranjelaan 10 Nijkerk. De inloop is om 17.30 uur met een maaltijd. De start van het programma (zonder maaltijd) is om 18.30 uur. De avond eindigt om 21.15 uur.

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig geworden? Op de website van Sigma vindt u in de agenda het programma en aanmeldformulier. Ook kunt u een papieren versie afhalen bij Sigma. Graag hoort de organisatie uiterlijk vrijdag 13 oktober van u naar welke workshops uw voorkeur uitgaat en of u gebruik wenst te maken van de maaltijd. U kunt zich aanmelden per mail via info@sigma-nijkerk.nl of door het ingevulde aanmeldformulier af te geven bij Sigma, Frieswijkstraat 99, 3861 BK Nijkerk.

Let op: vol is vol! Na afloop krijgt u een leuke attentie mee.