Het Gelders Orkest geeft gratis lunchconcert in de Eusebiuskerk

Geplaatst op 30 januari, 2017 om 6:11 | In de categorie:

Op woensdag 15 februari speelt Het Gelders Orkest opnieuw een lunchconcert in de sfeervolle Eusebiuskerk. Onder leiding van topdirigent Claus Peter Flor geeft Het Gelders Orkest u een voorproefje op de concertreeks die verderop in de week van start gaat.

Tijdens het lunchconcert hoort u Mozarts Tweede Hoornconcert en het tweede deel van Die Seejungfrau van Zemlinksy. In Mozarts Tweede Hoornconcert soleert Rob van de Laar. In 2017 ontving Van de Laar de Nederlandse Muziekprijs. Dé hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten aan jonge getalenteerde musici wordt toegekend.

Lunchconcerten zijn een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met klassieke muziek. Tijdens de lunchpauze wordt u een half uur lang meegenomen in de sfeer van een symfonisch concert. De lunchconcerten beginnen stipt om 12.30 uur en eindigen om 13.00 uur. Het volgende lunchconcert is op 19 april 2017.

Voor meer informatie over de lunch classic of voor kaarten voor de concertreeks Flor dirigeert Mozart en Wagner kijkt u op www.hetgeldersorkest.nl.