Het Gebeuren speelt: Zorgelijke Zaken

Geplaatst op 27 maart, 2017 om 3:39 | In de categorie:

Het is regisseur Mirjam Bosveld weer gelukt! Of mag men haar vanaf nu schrijfster/regisseur noemen? Want dat ze kan schrijven, dat heeft ze al weer bewezen! Haar derde toneelstuk is een feit. Op 31 maart 2017 wordt door Toneelgroep Het Gebeuren de première gespeeld van ‘Zorgelijke Zaken’. Op 1 april 2017 wordt het stuk nog twee maal uitgevoerd tijdens een matinee- en een avondvoorstelling om 15.00 uur en 20.00 uur.

Carel van Eijck senior, eigenaar van Van Eijck Textiel, is ten gevolge van een ernstig auto-ongeluk opgenomen op de Intensive Care van het ziekenhuis, waar hij kunstmatig in coma wordt gehouden. Zijn vrouw Conny, dochter Claudia, zoon Carel jr en diens vrouw Diane krijgen een familiekamer ter beschikking om dicht bij hem te kunnen zijn en samen het moeilijke nieuws te verwerken. Dat verwerken doet ieder op geheel eigen wijze.

Carels persoonlijke assistente Siska die bij hem in de auto zat tijdens het ongeluk, is er met lichtere verwondingen vanaf gekomen, ze moet een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven. Zij en haar zoon Robbert, die als salesmedewerker ook bij Van Eijck textiel werkt, willen van de gelegenheid gebruik maken om feiten te onthullen waarvan Conny niet op de hoogte is.

Astrid, de verpleegkundige van de afdeling, stelt zich wel héél erg betrokken op bij Carel en zijn familie, wat lang niet door iedereen gewaardeerd wordt. Als tot overmaat van ramp de behandelend arts en de arts-assistent nota bene in het bijzijn van de familie onenigheid krijgen over de gestelde diagnose, lijkt het er op dat Carel zal komen te overlijden. Iets wat zijn zus Hillie vanaf het begin al vermoedde dat zou gaan gebeuren. Zorgelijke zaken is een hilarische familietragedie.

Prijzen
– volwassenen: €10 p.p. (incl. kopje koffie/thee)
– 65+ & kids t/m 12 jaar: €7,50 (incl. koffie/thee)
– begeleider van oudere/gehandicapte: gratis entree

Kaarten verkrijgbaar bij Grand Cafe “de Haen” en bij de Hoevelakense Bruna.

Contact
info@hetgebeuren.com
– ook voor het aanmelden van rolstoelgebruikers