Aanmelden 10de editie Kunstroute Hoevelaken

Geplaatst op 23 maart, 2017 om 3:15 | In de categorie:

Op zaterdag 23 en zondag 24 september wordt voor de 10de keer Kunstroute Hoevelaken georganiseerd.Het belooft dit weekend een feestelijk gebeuren te worden, met extra activiteiten rond het 10-jarig jubileum. Feest u mee? U kunt zich vanaf nu aanmelden om mee te doen via de website van de kunstroute.

Zoals gebruikelijk kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen worden uitgenodigd om mee te doen.

Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het emailadres info@kunstroutehoevelaken.nl. Dan wordt met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare gastlocaties.

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor. De kunstroute staat ook voor uw optreden open.

De kosten voor de inschrijving bedraagt 25 euro (performancekunstenaars zijn vrij van deelnamekosten). Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd welke nodig zijn voor een geslaagd weekend.

Aanmelden kan tot 15 mei. Volg de kunstroute ook opĀ Facebook.