4Kids viert tienjarige verjaardag samen met Sjakie

Geplaatst op 23 maart, 2017 om 8:37 | In de categorie:

Alweer tien jaar geleden speelde 4Kids haar eerste toneelstuk in Dorpshuis De Stuw. Het succes van 4Kids is sinds die tijd ongekend en nog steeds prijst oprichter en voorzitter John van de Bunt zich gelukkig met elk jaar weer uitverkochte zalen.

“Onze jubileumeditie is voor ons als spelers en bestuur natuurlijk enorm bijzonder en belangrijk. Maar ook voor de kinderen die deze jubileumuitvoering bijwonen zal het een bijzonder gebeurtenis worden. Voor elk kind is er namelijk een hele bijzondere verrassing.”

Dit jaar speelt 4Kids op vrijdag 7 april en zaterdag 8 april de voorstellingen “Sjakie en de Cholocadefabriek”. De gelukkige vinders van de vijf gouden wikkels, die verstopt zitten in een chocoladereep van Wonka, mogen een bezoekje brengen aan de geheimzinnige chocoladefabriek van Willie Wonka.

Sjakie Stevens wil ook graag een gouden wikkel hebben, maar ja, hij is zo arm. Zijn ouders hebben geen geld om een chocoladereep te kopen. Toch lukt het hem om de laatste gouden wikkel te krijgen. Hij neemt zijn opa Jacob mee naar de fabriek, want die weet heel veel van Willie Wonka af.

Over 4kids

4Kids speelt jaarlijks een toneelstuk voor kinderen in de basisschool leeftijd. Kaarten zijn te koop in Grand Café De Haen en te bestellen via de website.. Kaarten kosten € 8,00 per stuk. De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur.

Voorstellingen worden gegeven op vrijdag 7 april om 19.00 uur en op zaterdag 8 april om 15.00 uur en 19.00 uur. Sjakie en de chocoladefabriek is de tiende productie van 4Kids onder regie van Els Groosjohan.

Foto: Roberto Gelderman